DMF-Aarhus Youtube kanalen

Feriehus i Sydspanien

Feriehus i Sydspanien – 2019-

DMF-Aarhus råder over det dejlige feriehus Citronhuset, beliggende i den lille bjergby Monda, 40 min. fra Málaga Airport.

Igennem de sidste 15 år har Aarhus medlemmerne benyttet sig af DMF’s meget favorable tilbud om et ophold i det milde sydeuropæiske klima. Citronhuset er også tilgængeligt hvis du er medlem i lokal afdelingerne: Viborg, Randers, Silkeborg og Aarhus.

En kæmpe succes lakker mod enden

Vi har i mange år sendt medlemmerne til Monda og Citronhuset i Spanien. Det har været et stærkt og succesfuldt medlemstiltag, som rigtigt mange medlemmer har benyttet sig af og været glade for. En gennemsyn af stedets gæstebog taler sit tydelige sprog. Men nu vil Bent Højholt, vores husvært og ejer af Citronhuset, gerne nyde sit otium og går derfor med overvejelser om at sælge stedet for at nyde livet uden arbejdsmæssige forpligtelser. Derfor laver vi ikke flere aftaler, hvilket får den konsekvens, at Citronhuset ikke kan lejes mere, når den eksisterende aftale slutter lørdag d. 9. november 2019.

Der skal derfor lyde en kæmpe tak til Bent for indsatsen og for hans altid imødekommende, varme og fantastiske måde at være over for vores medlemmer på. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Bent i alle de 15 år, vi har haft Citronhuset som medlemstilbud.

Læs også den fine artikel om et ophold i Citronhuset

Basunen 2019 nr. 3 - 32. årgang
Fagtidsskrift for professionelle musikere i Midtjylland

Udgives af Dansk Musiker Forbund - Aarhus Afdeling
i samarbejde med afdelingerne i
Randers, Silkeborg, Viborg og Djursland
Redaktion: Vestergade 19, 2 - 8000 Aarhus C
Tlf: 8618 4599 - email:
aarhus@dmf.dk

Webansvarlig - Bjarne Gren - Gren|Grafisk
 

dkhotel