Daglig Leder Lars Knudsen (foto: Emir Bosnjak).

Af Lars Borup.

“Bassister er altid de bedste til at administrere og derfor er det naturligt at jeg sidder i den stilling som jeg gør,” fastslår Lars Knudsen med et smil. Han er fra 1. juli 2024 udnævnt som daglig leder hos DMF Aarhus.

Han er i forvejen et kendt ansigt på Aarhus kontoret. I 18 år har han passet de administrative opgaver. Nu har han blot fået en ny titel som ansvarlig for hele den daglige drift, sådan at forpersonen Camilla Overgaard primært skal koncentrere sig om det fagpolitiske. Samtidig flytter kontoret i ny lokaler i Anholtsgade 4, st.

Lars Knudsen er 53 år og indfødt århusianer. Født i Vejlby Risskov og har altid boet i byen. Han har to piger på 18 og 26 år, og bor sammen med Susanne, som også er musiker og DMF’er.

Bassen blev hans skæbne

Hans far var musiker og meget aktiv i 50’erne. Der var klaver i hjemmet, og Lars startede tidligt med at spille på et trommesæt i kælderen. Senere stødte han på en glemt bas og begyndte at spille på den, og det blev hans musikalske skæbne.

Han blev opslugt af Metal genren i 80’erne, og har siden spillet og udgivet musik med forskellige lokale metal bands. I øjeblikket arbejder Lars sammen med DR-radiovært Knud Lind på en række ”mørke popsange” som er indspillet og udkommer i år under bandnavnet Synderegistret.

Lars med World War 5 (foto: Neil Poulsen).

Medlem af DMF

Lars er også selv medlem af DMF. ”Min vej til DMF-kontoret i Aarhus kom i stand fordi jeg havde lært Lars Kiehn at kende da jeg arbejdede i Badstuerock tilbage i 1990’erne. Siden 2006 har jeg arbejdet på kontoret på skiftende adresser og haft god indsigt i alle aktiviteter i afdelingen.”

”Nu har DMF Aarhus igen skiftet adresse til Anholtsgade og det er oplagt at det er tid til et sceneskift.
Jeg mener vi bl.a. skal gøre mere for freelancerne og i det hele taget være mere åbne og inddragende i forhold til medlems aktivering. Jeg vil gerne have, at flere kolleger finder hen til kontoret. Det er konstruktivt at tale med medlemmerne, og at medlemmerne taler og sættes i kontakt med hinanden” slutter Lars Knudsen.

 Lars Knudsen med Hell’s Domain (foto: Michael B. Nielsen).